AĞRI / ELEŞKİRT - Toprakkale Ortaokulu

Okul Müdürü (0537 683 05 12) 04727157010
TOPRAKKALE KÖYÜ TOPRAKKALE KÜME EVLERİ NO 35 ELEŞKİRT / AĞRI
Vizyon
Okul bizim okulumuzdur anlayışına sahip,yeniliklere açık, araştırmacı, bilgiyi kullanabilen,öğrenmeyi öğrenen, özgüven kazanmış, hedef koyabilen, sorunlarını çözebilen nesiller yetiştirmek ve eğitim teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanan,iç ve dış dinamiklere uyum sağlayan,çağdaş eğitim tekniklerini kullanan,eğitimde,sporda,sanatta ulusal ve uluslararası başarılar hedefleyen,bölgesinde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,çağdaş ,nitelikli,sorumluluk bilinci olan,özgüveni gelişmiş,sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,milli değerlerin farkında olan,mutlu ve hoşgörü sahibi,bilgili ve bilgiyi kullanabilen,araştırabilen,kaynakları etkin ve verimli kullanabilen demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2017-2018 Eğitim öğretim yılında farklı konularda şiir dalında iki tane ilçe birinciliği. Satranç Turnuvasında İlçe 3.lüğü. Masa tenisinde ilçe ikinciliği. Teog da 400 puan üstü alan yedi tane öğrencimiz vardı. İlçe futbol turnuvasında yarı final başarımız oldu.
Ulaşım servislerle sağlanıyor yol oldukça iyidir.
İl merkezine 25 km,İlçe merkezine 12 km uzaklığa sahiptir.